Vpis
  • 0
08 / 2023

Obiščite nas na sejmu AGRA v Gornji Radgoni, razstavni prostor A109 in odkrijte naše inovacije!
Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA bo tradicionalno potekal v Gornji Radgoni, od 26. do 31. avgusta 2023. Obiščite nas na stojnici št. A109, kjer vam bomo predstavili BeeConn inovacije!  Na stojnici in v spletni trgovini na  www.beeconn.si izkoristite ekskluzivni popust na BeeConn produkte v višini 15% s kodo: BEECONN15

Nekaj dni kasneje, od 4. do 8. septembra, pa bomo prisotni na Apimondiji v Čilu, največjem in najpomembnejšem svetovnem čebelarskem kongresu!


O BeeConn

Visoko tehnološko podjetje Strip's, elektrotehnika - elektronika, d.o.o. je razvilo brezžično nadzorno napravo BeeConn, najtanjšo tehtnico na tržišču. Čebelarjem omogoča redno spremljanje in pridobivanje aktualnih informacij o dogajanju v čebelnjaku. Naprava tako omogoča povečan nadzor nad dogajanjem v čebelnjaku - spremljanje posameznih čebeljih družin na daljavo, spremljanje količine medu v panju, spremljanje vremenskih razmer in poveča dobiček - večji donos medu, zmanjšanje števila obiskov čebelnjaka, preprečevanje škode zaradi predčasnih obvestil.


Dostop do bolj podrobnih in preglednih podatkov je prav tako mogoč prek mobilne in spletne aplikacije, ki omogoča pregled zadnjih in preteklih meritev ter prikaz podatkov v obliki grafov, tabel ali poročil.


Za več informacij in podporo nas kontaktirajte preko BeeConn spletne strani www.beeconn.si ali pa nam pošljite sporočilo na info@beeconn.si
 

Zainteresirani?

Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo ponudbo, ki bo prilagojena vašim potrebam in zahtevam pri čebelarjenju.


KONTAKT 
Na spletnih straneh BeeConn.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov. Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.