Vpis
  • 0

BeeConn set 3

(Vsebuje koncentrator, 3 tehtnice, adapter za napajanje koncetratorja in držalo baterij 3xAA za napajanje vsake tehtnice)
899,00 €

OPIS


BeeConn Set 3 je brezžična nadzorna naprava, ki čebelarjem omogoča redno spremljanje in pridobivanje aktualnih informacij o dogajanju v treh panjih na isti lokaciji (v radiju 1000m). Izberete jo v kolikor imate na lokaciji čebelnjaka električni priključek ali če vaš čebelnjak nima električnega napajanja, vendar imate v bližini do 1000 m vidne razdalje objekt z električnim napajanjem, kamor lahko priklopite koncentrator.
 
Spremljanje 3 družin, možnost razširitve z dodatnimi tehtnicami
Napajanje koncentratorja iz omrežja in 3xAA baterijami
Možnost dodatne opreme: vremenske postaja, kamera, solarni sistem
Dostop do podatkov preko ekrana koncentratorja, mobilnega telefona, spletne aplikacije
Količina: - +

Sistem BeeConn Set 3 je sestavljen iz štirih glavnih komponent – treh tehtnic in koncentratorja, opcijsko je na voljo dodatna oprema, kot na primer vremenska postaja ali kamera. Koncentrator se napaja preko električnega omrežja, tehtnica pa standardno s 3xAA baterijami (opcijsko jo lahko priključite tudi na električno omrežje z dodatnim adapterjem).

Sistem lahko razširite z do 30 tehtnicami za spremljanje do 30 družin na lokaciji koncentratorja. Tehtnica, vremenska postaja in koncentrator med sabo komunicirajo brezžično, in sicer tudi do 1000 m medsebojne oddaljenosti.

Za komunikacijo s spletno aplikacijo potrebujete WiFi dostop ali GSM signal na lokaciji koncentratorja.
 

Zainteresirani?

Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo ponudbo, ki bo prilagojena vašim potrebam in zahtevam pri čebelarjenju.


KONTAKT 
Na spletnih straneh BeeConn.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov. Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.