Vpis
  • 0

BeeConn Solar Set 1

(Vsebuje koncentrator, tehtnico, solarni panel z regulatorjem solarja, akumulator, kabel za napajanje koncetratorja in držalo baterij 3xAA za napajanje tehtnice)
679,00 €

OPIS


BeeConn Set 1 je brezžična nadzorna naprava, ki čebelarjem omogoča redno spremljanje in pridobivanje aktualnih informacij o dogajanju v enem panju na isti lokaciji (v radiju 1000m). Izberete jo v kolikor je vaš čebelnjak na oddaljeni lokaciji, kjer ni električnega omrežja.
 
Spremljanje 1 družine, možnost razširitve z dodatnimi tehtnicami
Napajanje iz solarnega sistema in 3xAA baterijami
Možnost dodatne opreme: vremenske postaja, kamera
Dostop do podatkov preko ekrana koncentratorja, mobilnega telefona, spletne aplikacije
Količina: - +
Sistem BeeConn Solar Set 1 je sestavljen iz dveh glavnih komponent – tehtnice in koncentratorja, opcijsko je na voljo dodatna oprema, kot na primer vremenska postaja ali kamera. Koncentrator se napaja preko solarnega sistema, tehtnica pa standardno s 3xAA baterijami (opcijsko jo lahko priključite tudi na solarni sistem z dodatnim kablom).

Sistem lahko razširite z do 30 tehtnicami za spremljanje do 30 družin na lokaciji koncentratorja. Tehtnica, vremenska postaja in koncentrator med sabo komunicirajo brezžično, in sicer tudi do 1000 m medsebojne oddaljenosti.

Za komunikacijo s spletno aplikacijo potrebujete WiFi dostop ali GSM signal na lokaciji koncentratorja.
 
 

Zainteresirani?

Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo ponudbo, ki bo prilagojena vašim potrebam in zahtevam pri čebelarjenju.


KONTAKT 
Na spletnih straneh BeeConn.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov. Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.